Traiteurdienst feestdagen

24 en 25 december 2024
31 december 2024 & 1 januari 2025

Stel zelf je driegangenmenu samen voor een vaste prijs van € 65,- per persoon.
Enkel voor kreeft vragen wij een kleine meerprijs, zoals vermeld bij het betreffend gerecht.

Wenst je slechts één gerecht? Dat kan natuurlijk ook aan de prijs die naast het gerecht vermeld staat.

Gastronomische gerechten gemaakt met kwaliteitsproducten die tijdens deze drukke dagen met veel zorg bereid worden, eenvoudig op te warmen en best betaalbaar. Zo geniet u dubbel.

Bestel je feestmenu voor 20 december en ontvang een waardevolle attentie.

Koude tapashapjes

€ 3,50 per stuk
Verfijnde tapashapjes, in schaaltjes geserveerd (min. 2 per soort).
Keuze uit:
Gravad laks | espuma tuinkruiden | zalmkaviaar
Mousse van eendenlever | Granny Smith's | Aspic porto | aperostick
Hummus | zeekruid | noot | krokantje
Oostends grijs | kerrie | tombel tomaat
Mini-carpaccio | angus beef | parmezaanschilfers
Carpaccio van sint-jacobsoester | hazelnoot | roze bes
Pata negra | Spaanse ham Bellota

Warme fingerfood

€ 3,25 per stuk
Assortiment van warme fingerfood, makkelijk op te warmen (min. 2 per soort).
Keuze uit:
Twister van scampi met pesto (frituur)
Stick van oriëntaalse kip | zoetzuur (frituur)
Scampi Kuros | gepaneerd in zwarte houtskool (frituur)
Kroketjes van garnaal (frituur)
Kroketjes van kaas (frituur)
Gegratineerde oester | champagnesaus
Cappuccino van groentjes
Mini coquille Saint-Jacques | wittewijnsaus | gegratineerd

Tapas borden

8 Zeeuwse Creuses | klassieke wijze | koud € 27,-
8 Zeeuwse Creuses | champagnesaus | warm te serveren (8 min. in oven op 200°C) € 27,-
Bord met pata negra Bellota € 28,-

Keuze voorgerechten

Degustatie van Coeur de Boeuf tomaat | grijze garnaal | in huis gemaakt garnaalkroketje € 27,-
Ganzenleverterrine | chutney van mango | briochebroodje € 28,-
Carpaccio van Blauw-Wit | extra vièrge olijfolie Golden Heritage | truffelmayonaise | 
fromage parmigiano reggional | pesto
€ 23,50-
Gratin van Sint-Jacobsnootjes | sluiergroentjes | sliertjes van gerookte zalm | Fleurons | wittewijnsaus € 28,-
Onze specialiteit | in hoeveboter gebakken halve Canadese kreeft | boerenboter | fijne tuinkruiden
indien als hoofdgerecht € 50,- of supplement € 20,- in menu
€ 32,-

Keuze hoofdgerechten

Vergezeld van passende groentjes, aardappelsoort en saus.
Australische lamsmedaillon | peertje gegaard in de wijn | wintergroen | erwtscheutjes € 30,-
Gratin van de visser | duchesse | Dugleré | dobbels van tomaat | Oostendse grijze garnaal € 32,-
Damhert uit Nieuw-Zeeland | in huis gemaakte kroketjes van polderaardappel | crazy pea € 32,-
Haspengouwse hazenrugfilet | wild jargon | affilla cress | sneeuwbalaardappeltjes | peertje in de wijn € 32,-
Lasagne van koningskrab | Canadese kreeft | Nantua | brunoise tomaat € 30,-

Nagerecht

Dessert kerstavond en kerstdag
Kerstcreatie Merry Christmas | exotisch lekkers | pipette van coulis | glashelder geserveerd
€ 10,-
Dessert oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
Verrassingscreatie 2024-2025 | pipette van coulis | glashelder geserveerd
€ 10,-

Kindermenu

Driegangenmenu € 40,-
In huis gemaakte garnaalkroketjes | krokant slaatje | citroen
of
In huis gemaakte kaaskroketjes van Oud Brugge kaas | krokant slaatje | citroen
€ 19,-

€ 16,-
Filet mignon | archiducsaus | Retro frietjes | krokant slaatje
of
Zalmfilet | julienne van groentjes | duchesse aardappel | Dugleré
€ 25,-

€ 25,-
Chocolademousse Retro € 7,50-
Zoeken