Restaurant Retro op Facebook Restaurant Retro op Instagram

Het restaurant

De chef van Restaurant Retro, Guy Deneweth, volgde een opleiding in de hotelschool "Ter Duinen" te Koksijde en kwam zo in gereputeerde restaurants in Frankrijk terecht, zoals Vallon-de-Valrugues (Saint-Rémy-De-Provence) en Château d'Urbilhac (Lamastre). Na deze leerschool deed hij verdere beroepskennis op bij Filip Bogaert in 't Oud Konijntje te Waregem.

Zo leerde chef Guy Deneweth de verschillende smaken te onderscheiden om iedere maand een verfijnd menu en suggesties op te stellen, die niet alleen een streling voor de tong zijn maar u ook als een smaakvol schilderij voorgeschoteld worden. En dan liefst nog met een Provençaals tintje. Want wat is er nu beter dan de verse geur van rozemarijn en basilicum?

Joris Laflere die reeds meer dan 20 jaar in onze zaak werkt heeft inmiddels de knepen van het vak geleerd aan Guy, samen met Gaytan Callebaut leiden zij nu samen het dynamisch keukenteam onder het waakzaam oog van Guy die All round keuken aan zaal beheerd.

Mathieu Matton en Guy Deneweth ontvangen u samen als gastheren tijdens u bezoek aangevuld door Harkit, Amber, Daphné en Justine.

Dagelijks staat Loic Vesschemoet in voor het onderhoud en de afwas.

Last but not least hebben we vaak hulp van onze ouders, zo kunnen we steeds een top-team voorschotelen die de zaak ondersteund in onze passie ...

Het restaurant

Dankzij Guy's doorzettingsvermogen en inventiviteit is Restaurant Retro nu lid van Eurotoques, Prospère - Montagné en Culibel en één van de geselecteerde restaurants in de Ambianceclub van het culinair magazine "Ambiance".

Uiteraard is de smaak en kwaliteit die in Restaurant Retro op uw bord komt veel belangrijker dan deze titels.

In de zaal staan Guy en Mathieu Matton (de zaakvoerders) steeds met een glimlach klaar om u gastvrij te ontvangen en u vakkundig te bedienen,

Cheyenne Derycke maakt ook deel uit van het vast zaalteam!

Voor het onderhoud staat Wendy Vergote in, een onmiskenbare schakel die de ketting laat rondvloeien.


Kortom, een jong dynamisch team staat paraat om u te bedienen. Zowel als ontspanning, tijdens een gezellig samenzijn met familie of vrienden, maar ook voor uw zakenlunch -of diner. Retro is Hip !