Restaurant Retro op Facebook

Retromenu

St-Jacobsoester/ broccoli/ Oostendse grijze garnalen/ krokantje van pijlinktvis/ jus van garnaal

Of

Ganzenlever/ gebakken op teppanyaki/ oude port/ knolselder

***

Hazenrugfilet/ boerenkool/ toets van poivrade/ cranberry's/ goudgeel van Panko-aardappel

Of

Slibtongetjes/ meunière gebakken/ friet van bij ons/ verse tartaar

***

Tarte tatin/ parfaitcrème met karamelsplinters/ steeltjes van krokante bladerdeeg

***

Mokka of mighty Leaf thee/ zoetigheden

Passende wijnen:

Finca Bacara Yeya, Chardonnay - Moscatel de Alejandria '18, Spanje

Grande Crevette, Sauvignon Blanc ‘18, Carcasonne Frankrijk

Château Glanet, Bordeaux supérieur, magnum fles, '15, Frankrijk

Prijs per persoon:

Menu: 50 €

Suppl. passende wijnen/ alcoholvrije wijnen: 15 €

(Wij serveren elk menu per tafel!)

Winterfestijn

Cava “Montesquius”, Sant Sadurni d’Anoia/ Champagne Jean-Pierre Marniquet (suppl. € 5.00)/

wandeling van 3 winterse tapas

***

St-Jacobsoester/ broccoli/ Oostendse grijze garnalen/ krokantje van pijlinktvis/ jus van garnaal

Of

Ganzenlever/ gebakken op teppanyaki/ oude port/ knolselder

***

Escargots/ petit gris/ kruidenboter/ broodsoldaatjes

***

Sorbet van Schotse wilde zalm/ New fashion/ extra doux

***

hazenrugfilet/ boerenkool/ toets van poivrade/ cranberry's/ goudgeel van Panko-aardappelen

Of

Slibtongetjes / meunière gebakken/ friet van bij ons/ verse tartaar

***

Een stukje kaas/ blauw - hard - zacht/ uitgelezen selectie ambachtelijke creaties/ Izegems Kaasboerke/

geraffineerd slaatje (suppl. € 10)

***

Tarte tatin/ parfaitcrème met karamelsplinters/ steeltjes van krokante bladerdeeg

***

Mokka of mighty Leaf thee/ zoetigheden

Wij serveren elk menu per tafel

Wijnen:

Finca Bacara Yeya, Chardonnay - Moscatel de Alejandria '18, Spanje

Grande Crevette, Sauvignon Blanc ‘18, Carcasonne Frankrijk

Château Glanet, Bordeaux supérieur, magnum fles, '15, Frankrijk

Prijs per persoon:

Menu: 70 €

Suppl. passende wijnen/ alcoholvrije wijnen: 20 €