Restaurant Retro op Facebook

Retromenu

09/01/2018 - 19/02/2018

Halve Canadese kreeft/ onze specialiteit/ klassiek/kruidenboter/ om te peuzelen.

***

Origineel uit de context getrokken/ Valenciaanse Paëlla/ vis - schaal- en schelpdieren/ kippenbout/ rouille/ mousseline.

***

Origineel uit de context getrokken/ amandeltaart "Misérable"/ Jonagold-appel/ crème brûlée/ toets van boterroom.

***

Mokka of thee/ huisgemaakte zoetigheden.

Passende wijnen:

Mission Royale, Chardonnay - Viognier, Sud de France, '16

Labrune & Fils, Loire, Sauvignon Blanc, '14

Prijs per persoon:

menu : 46 €

Supplement aangepaste wijnen/ alcoholvrije wijnen:15 €

(Wij serveren elk menu per tafel!)

Feestfestijn

09/01/2018 - 19/02/2018

Cava “Montesquius”, Sant Sadurni d’Anoia/ Champagne “Veuve Chabert” (suppl. € 5.00)/ Wandeling van 3 winter tapas

***

Halve Canadese kreeft/ onze specialiteit/ klassiek/ kruidenboter/ om te peuzelen.

***

Filet van kwartel/ "smokerd" in een Green Egg/ crumble van hazelnoot/ compote van Williams-peer en Jonagold-appel.

***

Sorbet van Torino's Ruby Dry Vermouth Martini Rosso/ toets van Sinas.

***

Origineel uit de context getrokken/ Valenciaanse Paëlla/ vis - schaal- en schelpdieren/ kippenbout/ rouille/ Mousseline.

***

Een stukje kaas/ blauw - hard - zacht/ uitgelezen selectie ambachtelijke creaties/ Izegems kaasboerke/ geraffineerd slaatje (supplement € 10).

***

Origineel uit de context gehaald/ amandeltaart "Misérable"/ Jonagold-appel/ crème brûlée/ toets van boterroom.

***

Mokka of thee/ huisgemaakte zoetigheden.

Wijnselectie:

Mission Royale, Chardonnay - Viognier, Sud de France, '16

Labrune & Fils, Sauvignon Blanc, Loire, '14

Prijs per persoon:

Menu: 65 €

Passende wijnen/ alcoholvrije wijnen: 20 €

(Wij serveren elk menu per tafel)