Restaurant Retro op Facebook

Retromenu

23/10/18 – 3/12/18

Canadese kreeft/ ontdaan van zijn jasje/ Fregula/ Zeeduivel

Schuim van langoustines/ olie van koriander

-----

Het malse van de haas/ peertje vuurrood/ Brussels lof/

rups tri-coloré van Charlotte-aardappel/ boschampignons

-----

Winterse bolster van merengue/ Engelse room/  cremeux van “Marwé – framboos”

-----

Mokka of Mighty Leaf thee/ zoetigheden

Wijnen:

Finca La Estacada, Chardonnay - Sauvignon Blanc '16, Spanje

Château Saint – Eugène, Vieilles Vignes, Corbières, ‘16

Prijs per persoon:

Menu : 46 €

Supplement passende wijnen/ alcoholvrije wijnen : 15 €

(Wij serveren elk menu per tafel!)

Winterfestijn

23/10/18 – 3/12/18

Cava “Montesquius”, Sant Sadurni d’Anoia/ Champagne “Veuve Chabert” (suppl. € 5.00)/ 3 winterse Tapas

-----

Canadese kreeft/ ontdaan van zijn jasje/ Fregula/ Zeeduivel

Schuim van langoustines/ olie van koriander

-----

Sardienen à la plancha / pesto alla genovese / Pecorini/ Mediterraans geserveerd/ Oregano – basilicum/ gekonfijte tomaat

-----

Klassieker/ Williams peer/ ijskoud/ eau de vie des Poires Williams

-----

Het malse van de haas/ peertje vuurrood/ Brussels lof/

rups tri-coloré van Charlotte-aardappel/ boschampignons

-----

Kaasbordje/ 3 ambachtelijke kaasjes/ chutney/ bruin handgesneden brood

( supplement 10 €)

-----

Winterse bolster van merengue/ Engelse room/  cremeux van “Marwé – framboos”

-----

Mokka of thee/ huisgemaakte zoetigheden

 

Wijnen:

Finca La Estacada, Chardonnay - Sauvignon Blanc '16, Spanje

Château Saint – Eugène, Vieilles Vignes, Corbières, ‘16

Prijzen per persoon:

Menu : 65 €

Supplement aangepaste wijnen : 20 €

 (Wij serveren elk menu per tafel!)