Restaurant Retro op Facebook

Retromenu

22/09/20 – 02/11/20

Gebakken eendenleverterrine/ in het huis gerookte Oosterschelde paling/ chutney van mango en ananas/ Gerookte eendenborst/ Spinazie “Montrueux de Viroflay”

Of

Sashimi van geelvin tonijn / knolselder/ Granny Smith’s appel/ wakamé/ astina cress

----

Strip loin van Nieuw Zeelands damhert/ eerste herfstemotie/Gratin aardappeltjes geparfumeerd met buikspek

Of

Grietbot / Zeeuwse mossel/ krokantje van aardappel/ Olie van rucola/ jonge wortel/ beurre blanc

-----

Casino dome bol/ chocolade San Domingo/ biscuit/ crème sambrino/ krokant koekje

-----

Mokka of Mighty Leaf thee/ zoetigheden

Menu: 50 €

Suppl. passende wijnen/ alcoholvrije wijnen: 15 €

.

Passende wijnen:

Finca Bacara YEYA, Chardonnay – Moscatel

  de Alejandria ’18, Spanje

Silver Ghost, Sauvignon blanc, ’18, Central Valley, Chili

Chateau de Conqueste, Bordeaux, ‘18

Prijs per persoon:

Menu : 50 €

Supplement aangepaste wijnen/ alcoholvrije wijnen :  15 €

( wij sereveren elk menu per tafel)

 

Pekkersfestijn

22/09/20 – 02/11/20

Cava “Montesquius”, Sant Sadurni d’Anoia/ Champagne “Veuve Chabert” (suppl. € 5.00)/ Wandeling van 3 herfst tapas

-----

Gebakken eendenleverterrine/ in het huis gerookte Oosterschelde paling/ chutney van mango en ananas/ Gerookte eendenborst/ Spinazie “Montrueux de Viroflay”

Of

Sashimi van geelvin tonijn / knolselder/ Granny Smith’s appel/ wakamé/ astina cress

-----

Tom yam goong/ onze interpretatie van deze Thaise soep/ Citroengras/ galanga/ oosterse garnaal

-----

Ijskoud van mango met een toets van basilicum

-----

Strip loin van Nieuw- Zeelands damhert/ eerste herfstemotie/Gratin aardappeltjes geparfumeerd met buikspek

Of

Grietbot / Zeeuwse mossel/ krokantje van aardappel/ Olie van rucola/ jonge wortel/ beurre blanc

-----

Camembert Rustique “Jean Verrier” / uit de oven/ broodsoldaatjes/ olijfolie Heritage Arbequino

( supplement 10 €)

-----

Casino dome bol/ chocolade San Domingo/ biscuit/ crème sambrino/ krokant koekje

-----

Mokka of Mighty Leaf thee/ zoetigheden

 (Wij serveren elk menu per tafel!)

Passende wijnen:

Finca Bacara YEYA, Chardonnay – Moscatel

  de Alejandria ’18, Spanje

Silver Ghost, Sauvignon blanc, ’18, Central Valley, Chili

Chateau de Conqueste, Bordeaux, ‘18

Prijs per persoon:

Menu : 70 €

Supplement aangepaste wijnen/ alcoholvrije wijnen : 20 €