Restaurant Retro op Facebook

Retromenu

14/11/2017 - 08/01/2018 

Gebakken ganzenlever/ Granny Smith's -appel/ kwartelei/ Oosterscheldepaling/ jus van Quita Do Crasto Port - Late Bottled Vintage 2006 

*** 

Op lage temperatuur gegaarde Fazantehen/ Boerenkool/ toets van slangenkruid/ cranberry's/ striploin van damhert / peertje vuurrood/ Brussels lof/ goudgeel van Panko-aardappel 

*** 

Retro-emotie versus Parfait/ chocolade uit Madagaskar/crème vanille Bourbon/ krokante boerencaramal/ Engelse roomsaus geparfumeerd met sinas 

*** 

Mokka of thee/ huisgemaakte zoetigheden

Wijnselectie: 

Château Haut de Groux, Bordeaux moëlleux, '15 

Côtes-du-Rhone, Perrin & Fils, Ventoux rouge, '15 

Prijs per persoon:

menu : 46 €

Supplement aangepaste wijnen/ alcoholvrije wijnen :15 €

(Wij serveren elk menu per tafel!)

Herfstfestijn

14/11/2017 - 08/01/2018 

Cava “Montesquius”, Sant Sadurni d’Anoia/ Champagne “Veuve Chabert” (suppl. € 5.00)/ wandeling van 3 herfst tapas 

*** 

Gebakken ganzenlever/ Granny Smith's -appel/ kwartelei/ Oosterscheldepaling/ jus van Quita Do Crasto Port - Late Bottled Vintage 2006 

*** 

Zeetong gebakken op de teppanyaki/ salty finger/ dobbeltjes van prei en wintergroen/ carabineros gamba à la plancha 

*** 

Ijskoud van le Couchon - Prosecco Rosé/ Revita perzik 

*** 

Op lage temperatuur gegaarde Fazantehen/ Boerenkool/ toets van slangenkruid/ cranberry's/ striploin van damhert / peertje vuurrood/ Brussels lof/ goudgeel van Panko-aardappel 

*** 

Een stukje kaas/ blauw - hard - zacht/ uitgelezen selectie ambachtelijke creaties/ Izegems kaasboerke/ geraffineerd slaatje 

(supplement € 10) 

*** 

Retro-emotie versus Parfait/ chocolade uit Madagaskar/crème vanille Bourbon/ krokante boerencaramal/ Engelse roomsaus geparfumeerd met sinas 

*** 

Mokka of thee/ huisgemaakte zoetigheden

Prijs per persoon:

menu : 65 €

Supplement aangepaste wijnen/ alcoholvrije wijnen : 20 €

Onze wijnselectie:

Château Haut de Groux, Bordeaux moëlleux, '15 

Coast Line, Chenin Blanc, Zuid- Afrika, '16 

Côtes-du-Rhone, Perrin & Fils, Ventoux rouge, '15

  

(Wij serveren onze menu's per tafel!)