Restaurant Retro op Facebook

Kerstavond

Dinsdagavond 24 december 2019

Cava “Montesquius”, Sant Sadurni d’Anoia/ feestelijk trio van tapas.

***

Gravad Laks/ Scandinavisch lekkers op onze wijze/ hovmästarsås/ Schuim van citras en tuinkruiden/ zalmkaviaar

***

Halve Canadese kreeft/ onze specialiteit/ klassiek/ kruidenboter/ om te peuzelen.

***

Ijskoud van een klassieker William’s peer/ eau-de-vie Poire Williams “G. Miclo”, d’Alsace

***

Trip Loin van damhert uit Nieuw Zeeland/ peertje vuurrood/ Brussels lof/ wildjus peer - appel - dadel/ sneeuwballetjes van amandel.

***

Gebakje Merry Christmas/ chocoladecreatie/ infuus van rood fruit/ crumble.

***

Mokka of Mighty Leaf thee/ boule de Berlin met hazelnootchocolade / hartig zoet.

Wijnen:

Loubadère, Colombard- Ugni Blanc- Gros Manseng- Sauvignon, Côtes de Gascogne’18

Chateau Glanet, Bordeaux Supérieur 2015, Magnumfles

Prijs per persoon:

Menu: €90

Passende wijnen of alcoholvrije wijnen: €20

 

Gelieve tijdig te reserveren: 051/30.03.06 of info@restaurantretro.be

Kerstdag

woensdagmiddag 25 december 2019

Halve Canadese kreeft/ onze specialiteit/ klassiek/ kruidenboter/ om te peuzelen.

***

Ijskoud van een klassieker William’s peer/ eau-de-vie Poire Williams “G. Miclo”, d’Alsace

***

Trip Loin van damhert uit Nieuw Zeeland/ peertje vuurrood/ Brussels lof/ wildjus peer - appel - dadel/ sneeuwballetjes van amandel.

***

Gebakje Merry Christmas/ chocoladecreatie/ infuus van rood fruit/ crumble

***

Mokka of Mighty Leaf thee/ boule de Berlin met hazelnootchocolade/ hartig zoet.

Wijnen:

Loubadère, Colombard- Ugni Blanc- Gros Manseng- Sauvignon, Côtes de Gascogne’18

Chateau Glanet, Bordeaux Supérieur 2015, Magnumfles

Prijs per persoon:

Menu: €60

Supplement passende wijnen: €15

Oudejaarsavond

dinsdagavond 31 december 2019

Cava “Montesquius”, Sant Sadurni d’Anoia/ feestelijk trio van tapas.

***

A la minute gebakken geelvin tonijn/ rucola/ extra vièrge olijfolie “Golden heritage”/ pesto van tuinkruiden/ tasty bite van Seeweed en Nori

***

Gebakken ganzenlever/ Granny Smith's -appel/ kwartelei/ Oosterscheldepaling/ jus van Quita Do Crasto Port - Late Bottled Vintage 2006.

***

Sorbet van the original “ Gordon’s” gin/ pipette van London dry Gin

***

Rollade van Mechelse koekoek/ Italiaanse truffel “ Podi tartuffo/ sneeuwballetjes van Polderaardappel/ Brussels grondwitlof/ cranberries

***

The End of 2019/ gebak - chocolade/ pipette van fruit/ explosie van smaken.

***

Mokka of Mighty Leaf thee/ boule de Berlin met hazelnootchocolade/ hartig zoet.

Wijnen:

Finca Bacara YEYA, Chardonnay – Moscatel de Alejandria ’18, Spanje

Chateau Glanet, Bordeaux Supérieur 2015, Magnumfles

Prijs per persoon:

Menu met geselecteerde wijnen - alcoholvrije wijnen
en water inbegrepen tot aan de koffie. 130 €

Om middernacht heffen we het glas op het nieuwe jaar met bubbels aangeboden door de chef en het ganse Retro-team.

In een amusante sfeer zetten we het jaar meteen goed in met de nodige cotillons!

Nieuwjaarsdag

woensdagmiddag 1 januari 2020

Halve Canadese kreeft/ onze specialiteit/ klassiek/ kruidenboter/ om te peuzelen.

***

Sorbet van the original “ Gordon’s” gin/ pipette van London dry Gin

***

Genoeg gefeest? / Steak Rubia Galega / Roomsausje van Parijse champignons/ krokant winterslaatje met grondwitlof/ frietjes van bij ons .

***

Happy 2020/ hartig - zoet - chocolade/ pipette van fruit/ explosie van smaken.

***

Mokka of Mighty Leaf thee/ Boule de Berlin met hazelnootchocolade/ hartig zoet.

Wijnen:

Loubadère, Colombard- Ugni Blanc- Gros Manseng- Sauvignon, Côtes de Gascogne’18

Chateau Glanet, Bordeaux Supérieur 2015, Magnumfles

Prijs per persoon:

Menu: €60

Passende wijnen of alcoholvrije wijnen: €15