A la carte tafelen
Voorgerechten
(Maximum 4 verschillende gerechten per tafel)
Rundscarpaccio/ Blauw-wit/ parmezaanse schilfers/ slaatje
€ 18,95
Lentewandeling van Paleta Ibérica Bellota Reserva/ 26 à 28 maanden gerijpt/ Rucola/ extra vièrge olijfolie
€ 27,50
8 zeeuwse oester/ warm / roomsausje van Fine Champagne
€ 22,50
Vuurrood van Koningskrab uit de Beringzee/ geserveerd op z’n canapé/ mediterraanse kruidenboter/ toets van slangenkruid
€ 30
Verrassingsvoorgerecht van de Chef/ creatie van de dag
€ 22,50
Hoofdgerechten
Het malse van Kettyle Beef-Dry aged 28 days Ierland/ à la plancha met Maldon’s smoked zoutvlokjes/ Oerklassieke Béarnaise/ mixted boarder van Lentegroen
€ 32,50
Rumsteak Blauw - Wit/ smaakbom van groentjes/ sausje van groene peper uit Java/ frietjes
€ 30,50
Steak tartaar Blauw – Wit/ kappertjes/ Verse mayonaise/ krokante frietjes
€ 24,50
Kalfszwezeriken/ krokant gebakken/ sausje van Spaanse Xérès
€ 36,00
Gebakken Zeebrugse zeetong 'meunière'/ kappertjes/ blanke botersaus/ frietjes
€ 35,50
Gehele Canadese kreeft/ tuinkruidenboter/ groentenweelde
€ 44,00
Verrassingshoofdgerecht van de Chef/ Creatie van de dag
€ 25,00
Nagerechten
Dame Blanche of Dame Noir/ huisbereide vanille - chocoladeijs/ klassiek geserveerd
€ 7,50
Moëlleux van choclade/ vergezeld van vanilleroomijs
€ 10,00
Taartje van appel/ warm geserveerd/ Vanilleroom
€ 10,00 (ook glutenvrij verkijgbaar)
Sabayon/ Grand Marnier / rood fruit/ Vanilleroom
€ 10,00
Verrassingsdessert van de Chef/ creatie van de dag
€ 10,00
Irish koffiie/ Italiën koffie/ Normandische koffie...
€ 9,50
Op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag concentreren wij ons vooral op de diverse maandmenu’s
Er kan steeds een aanpassing gebeuren indien u dit wenst tegen een toeslag per veranderend gerecht.
(Wij serveren onze menu’s per tafel!)