Restaurant Retro op Facebook

Traiteurdienst feestdagen'18 - '19

Feestdagen 2018 - 2019

24 en 25 december 2018, 31 december 2018 en 1 januari 2019

U zoekt een verfijnd menu of gerecht voor de feestdagen bij u thuis?

Gastronomische gerechten gemaakt met kwaliteitsproducten die tijdens deze drukke dagen met veel zorg bereid worden, eenvoudig om op te warmen en best betaalbaar, zo geniet u dubbel!
Reserveer uw traiteur vóór 20 december en ontvang een leuke attentie!

Tapashapjes: keuze verfijnde hapjes, in schaaltjes geserveerd, bijv.:

- Gravad laks/ espuma tuinkruiden/ zalmkaviaar

- Mousse van eendenlever/ Granny Smith's/ aspic porto/ aperostick

- Cocktailgamba/ groene pesto/ toets van knoflook

- Oostends grijs goud/ feta/ tombel/ bazielkruid

- Mini-carpaccio/ angus beef/ parmezaanschilfers...

- Carpaccio van sint-jacobsoester/ hazelnoot/ roze bes

- Pata negra/ tzatziki/ ciabatta

2,50 €
per stuk

Assortiment van warme fingerfood, makkelijk op te warmen, bijv.:

Twister van scampi met pesto (frituur)

Stick van oriëntaalse kip/ zoetzuur (frituur)

Gegratineerde oester/ champagnesaus/ groentedobbeltjes/ gegratineerd

Cappuccino van groentjes...

Mini coquille saint-jacques, wittewijnsaus, gegratineerd

2,35 €
per stuk

8 Zeeuwse Creuses/ Gelei van Calamansi/ parels van peper/ zeevenkel

22,95 €

Huisgemaakte garnaalkroketjes, timbaaltje van krokant, citroen (2 stuks)

15,50 €

Huisgemaakte kaaskroketjes, timbaaltje van krokant, citroen (2 stuks)

11 €

a

Lasagne van Canadese kreeft/ koningskrab/ Nantuasaus

voorgerecht 16,75 €
hoofdgerecht 23,00€

b

Green Egg lauw gerookte Schotse zalm/ soepje van waterkers/ Italiaanse pasta

17,95 €

c

Onze specialiteit/ in hoeveboer gebakken halve Canadese kreeft/ boerenboter/ fijne tuinkruiden

25,50 €

d

Halve Canadese kreeft in schoonzicht/ drie sausjes (Vincent, tartaar, cocktail)/ krokantje van sla/ citroen
(kreeften 600/700 g per stuk)

25,50 €

e

Lauw gerookte kwartel/ infuus van hazelnoot/ krokant slaatje/ Eendenborst/ kwartelei (voorgerecht)

18,95 €

f

Carpaccio van Blauw – Wit/ Parmezaanse kaas/ Italiaanse truffelolie/ Podi Tartuffo

23,50 €

g

Gegratineerde rolletjes van tong/ duchesse/ Dugleré/ dobbels van tomaat/ Oostends grijs goud

voorgerecht 21,00 €
hoofdgerecht 25,00€

h

Winterwandeling van Paleta Ibérica Bellota Reserva/ 26 à 28 maanden gerijpt/ rucola/ extra vièrge olijfolie/

Ciabatta met zongedroogde Romanesco-tomaat met Griekse tzatziki/ kruidensla/ rucola

24,00 €

i

Soepje van knolselder/ gerookte vis/ mierikswortel/ zure room (1/3 l per pers.)

8,95 €

j

Damhertfilet uit Nieuw-Zeeland/ huisbereide sneeuwballetjes van aardappel/ mixed border van groen/ Crazy Pea

17,95 €

k

Haspengouwse hazenrugfilet/ wild jargon/ affilla cress/ sneeuwbal-aardappeltjes/ peertje in de wijn

17,95 €

l

Duke of Berkshire - varken/ taurito‘s tomaatjes/ zalf van knolselder/ rockshives/ winterboarder van groentjes

17,95 €

m

Onze specialiteit: gehele Canadese kreeft/ fijne tuinkruiden/ wintergroen 600/700 gr.

40,50 €

n

Australische lamsmédaillon/ peertje gegaard in de wijn/ zalf van winterknol/ erwtscheutjes

17,95 €

o

Parelhoender/ crémeux van tuinkruiden/ sausje van zwarte Italiaanse truffel/ wintergroentjes/ amandelpoffers/ affilla cress

17,95 €

p

Kerstcreatie Merry Christmas/ exotisch lekkers/ pipette van coulis/ " Fire-stars"

8,50 €

q

Verrassingsgebakje 2018 - 2019/ fruitmozaïek/ coulis/  “ Fire-stars”

8,50 €

 

Wij dresseren alle koude gerechten op uw borden om de feesttafel niet te verstoren met andere borden!

Aanbevolen menu's Kerstavond en Kerstdag

§  b + o + p = 39 € aanrader!

§   f + l + p = 45 €

§  f + c + n + p = 58 €

Aanbevolen menu's Oudejaarsavond en nieuwjaarsdag

§  e + j + q = 39 € aanrader

§  c + l + q = 45 €

§  b + c + k + q = 62 €