Restaurant Retro op Facebook Restaurant Retro op Instagram

Retromenu 2.0

Vanaf 9 Juni 2021

We hebben een nieuw concept uitgewerkt met een meerder keuze menu voor een vaste prijs van 50 euro.

Deze menu wordt regelmatig veranderd en aangevuld met suggestie's van de week.

Wenst u slechts 1 gerecht? Geen probleem prijzen staan per gerecht vermeld.

( Ons kreeftenkriebelmenu op aanvraag is steeds mogelijk tot 4 oktober deze menu's kunnen ook in take-away afgehaald worden bij aanvraag daags voordien)

aarzel ons niet te contacteren.

Voorgerechten

Carpaccio van Höllsteiner | Extra vierge olijfolie | Rucola | pijnboompitten (18,95€)

of

Degustatie van Coeur de Boeuf tomaat | grijze garnaal | garnaalkroket (22 €)

of

St-Jacoboester | zalf van bloemkool | jus van garnaal | broccoli  ( 23 €)

of

½ Canadese kreeft | kruidenboter| om te peuzelen ( menu +5 €) (los gerecht 25,50 €)

Hoofdgerechten

Filet mignon “Zimmental” | Parijse champignonroomsaus “Archiduc”| handgesneden frietjes (25 €)

of

Op zijn vel gebakken kabeljauwrugstuk | zomerstoemp | witte wijnsaus | kruidenolie (26 €)

of

In het huis gemaakte "Steak Tartaar" | handgesneden frietjes | mayonaise ( 25 €)

of

Lamscreatie uit Australië | Thijmroom | Taurito-tomaat ( 26 €)

Nagerechten

Ijscreatie van de chef | fruitsmaken | cornet ( 10 €)

of

Kolonel | limoen | Whodka ( 11 €)

of

Chocoladecreatie | tri-color | smoky Red Devils  ( 10 €)

of

Cornet "Gogogo" | Red Devils strikes back | aardbei | passievrucht ( 10 €)

of

Koffie | Viva Sara thee | versnaperingen

Menu: 50 € per persoon

 

Huiswijn per fles: wit – rood – rosé : 30 € | wijnkaart beschikbaar | frisdranken en Bieren

Retromenu 2.0