Voorgerechten:
Winterwandeling van Jamon Pata negra Bellota Ibérico | De beste ham ter wereld genoemd 27.50€
Zeetong | krokant van Nabashigarnaal | broccoli | zalf van bloemkool 28,50€
Gamba’s Black Tiger – wild catch| Thaïse kruidenboter | mosterdsla 26,50€
Gegratineerde Sint-Jacobsnootjes | Sliertjes van herfstgroentjes | mosterdsla | spek 27.50€
Gebakken eendenlever | sausje oude port | chutney mango | knolselder 27.50€
Warme oester | Champagneroomsaus | Gruyère-kaas 28.50€
Hoofdgerechten:
Filet Mignon “Hollsteiner” | Béarnaise| Retro frietjes | krokant winter 32€
Lamsribstukje uit Nieuw- Zeeland | kruidenkorst | wintergroen | thijmroom 34€
Rollade van Parelhoenfilet | sausje van Italiaanse truffel | polderaardappel | wintergroen 33€
Hartzwezerik | Spaanse Xeres | herfstweelde ( suppl. 10 €) 40€
In de oven gegaarde roodbaars | gebakken prei| sabayon van graantjesmosterd Pommery 32€
Gebakken slibtongen | Boerenboter | verse mayonaise | Retro frietjes 31€
Dessert:
Ijscreatie van de chef |crumble van chocolade| pipette van coulis |rood fruit 10€
Chocoladeijs versus Intense mousse van Ruby chocolade 10 €
Dame blanche | Retro 2.0 | New style 10€
Warm appeltaartje | vanilleroomijs 11€
Crème brûléé | old fashion | on fire 11€
Moëulleux van chocolade | vanilleroomijs 11 €
Roomsoesje van passievrucht | toets van praliné 10 €
Koffie met versnaperingen 4.35€
Viva Sara thee naar keuze met versnaperingen 5.25€